Project Management

Dan is

Solutions 4 S&F

uw partner!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  99% veiligheid, omdat in de praktijk

100% nooit haalbaar zal blijken.

 

Altijd blijven belangrijke factoren aanwezig die onberekenbaar zijn en zelfs door de strengste vergunningseisen niet ondervangen kunnen worden. Één van deze factoren zijn wij zelf; de mens.

Stress, haast, deadlines, onwetendheid, onoplettendheid, onachtzaamheid, nonchalance of nog erger;

ervaring of overschatting. Wie dit gevoel herkent en mogelijk zelfs ongevallen heeft meegemaakt beseft dit nooit weer te willen ervaren.

 

Een eerlijk antwoord als u vraagt krijg ik 100% veiligheid? Nee!

 

Wat u wel van Solutions 4 S&F krijgt is 100% inzet. Honderd procent inzet om het maximale resultaat te behalen om de werkzaamheden binnen uw organisatie veilig en verantwoord te laten uitvoeren.

 

Voornamelijk in de petrochemie, havens en MKB bedrijven zijn door hun verschillende producten en specialistische processen geen standaard procedures of instructies mogelijk.

Hierdoor wordt er vaak gewerkt met procedures of vergunningen die niet optimaal aansluiten aan de taken en aan de mensen die dit moeten uitvoeren. Bij grote Shut-down, Turn-arounds of Stops waarbij een gehele fabriek binnenste buiten wordt gekeerd voor groot onderhoud, loopt de mens vaak tegen “onvoorziene” werkzaamheden aan. Deze perioden zijn heel prestatie en deadline gericht, juist onder deze ongewone situaties moet overzicht worden behouden en schuilt gevaar in een klein hoekje met ver strekkende gevolgen.

 

Solutions 4 S&F specialisme kan u tijdens deze geplande werkzaamheden ondersteunen op gebied van brandveiligheid en veiligheid direct op de “werkvloer”. Veel werk uit handen nemen van de dagelijkse leiding, communiceren met management of directieteam, coördinatie tussen de contractors.

 

Solutions 4 S&F   © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use

www.Solutions4SafetyandFire.nl